Het team

Van Pure Passie naar Passie delen

De gezichten achter The Run Factory

Jeffrey van der Park en Robert Teunisse: twee zeer gepassioneerde hardlopers die kennis en kracht bundelen en een hardloopspeciaalzaak hebben geopend. Geen platte verkoop maar aandacht voor details. Wij kijken verder dan alleen naar die schoen. Wij willen mensen helpen beter te worden en dan gaat het om de puntjes op de i. Goed schoeisel, de juiste sokken, goed zittende kleding maar bovenal aandacht voor de techniek.

Vanaf het eerste moment dat we het idee opvatten om met ‘The Run Factory’ te starten wisten wij dat wij een belangrijke meerwaarde konden bieden aan lopers in Purmerend en de omliggende regio. Niet alleen met onze Lopers Company’ winkel aan de Peperstraat maar ook via samenwerking die lopers écht te bieden hebben, zoals met o.a. MTP Fysiotherapie als partner loop jij als straks nog beter en efficiënter!

We kunnen er als lopers helaas niet omheen: er is een groot risico op een blessure. Wist je dat je als hardloper zelfs tot 4x meer kans loopt op een blessure dan een voetballer? Gelukkig is daar in diverse opzichten iets aan te doen. Naast het gebruik van de juiste schoenen, speelt hóe je loopt ook een belangrijke rol bij de belasting die je lichaam krijgt tijdens het hardlopen. Dankzij onze topsport achtergrond en onze ruime kennis, expertise en ervaring op het gebied van hardloopblessures zijn wij als geen ander in staat de complexe mechanismen die ten grondslag liggen aan hardloopblessures te doorgronden. We helpen je graag snel van jouw blessure af. Of beter nog: helpen deze voorkomen.

Hoe kan ik blessurevrij lopen? Hoe kan ik lichter en meer ontspannen lopen? Wat is een goede lichaamshouding? Hoe voorkom ik overbelasting? Hoe maak ik gebruik van de zwaartekracht? Hoe maak ik beter gebruik van mijn voeten? Verrijk jezelf via een training en maak kennis met een nieuwe loopervaring.

A good laugh and a long run are the two best cures for anything

LopersCompany (5)

Van passie krijgen naar passie delen

Jeffrey van der Park en Robert Teunisse. Twee zeer gedreven hardlopers die kennis en kracht hebben gebundeld en een hardloopspeciaalzaak geopend hebben. Geen platte verkoop maar aandacht voor details. Wij willen verder kijken dan alleen naar die schoen.